Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών θα γίνουν την 00.01΄στα εξης σημεία:

Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας.

Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου.

Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης.

Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Τα νέα πρόστιμα για την μη πληρωμή των διοδίων έροχνται ως συμπλήρωμα… στην νέα αύξηση των διοσίων που θα ισχύσει από σήμερα τα ξημερώματα. Ετσι η χρέωση στα μετωπικά διόδια Ελευσίνας και Ισθμού θα γίνεται πλέον και στις δύο κατευθύνσεις, με νέες τιμές.     Οι τιμές διοδίων ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος  (και με ΦΠΑ 23%) διαμορφώνονται ως ακολούθως

Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,2 μέτρα: Στην Ελευσίνα θα πληρώνουμε 2,1 ευρώ και στον Ισθμό επιπλέον 1,8 ευρώ. Μέχρι τώρα πληρώναμε 3,2 ευρώ στην Ελευσίνα. Το άθροισμα (3,9 ευρώ) είναι μεγαλύτερο κατά 25,8% σε σχέση με αυτά που πληρώναμε μέχρι τώρα. 

Δίκυκλα και τρίκυκλα θα πληρώνουν 1,3 ευρώ στον Ισθμό και 1,5 ευρώ στην Ελευσίνα δηλαδή 2,8 ευρώ από 2,2 ευρώ που ήταν μέχρι τώρα. Η αύξηση για τις μοτοσικλέτες φτάνει στο…33%

parapolitika