Δήμαρχος Καρπενησίου, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας! Αυτό ενδέχεται να λέει σε λίγο καιρό στο… βιογραφικό του ο Κώστας Μπακογιάννης!

Το όνομά του «ακούγεται» εδώ και καιρό στην μακρά -είναι η αλήθεια- λίστα των πιθανών υποψηφίων για τον Δήμο της πρωτεύουσας. Ο ίδιος σήμερα, Κυριακή 08.07.2018, φρόντισε να ενισχύσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ρωτήθηκε για το αν κλείνει ένας κύκλος στο τωρινό του αξίωμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε: «Εγώ έχω ακόμα πάρα πολλή δουλειά. Και οι εκλογές απέχουν. Προφανώς η Αθήνα ενδιαφέρει τους πάντες. Μια χώρα που δεν είναι άξια να τακτοποιήσει την πρωτεύουσά της και να της δώσει την θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη, δεν είναι στην πραγματικότητα άξια να βγει από την κρίση.

Εγώ μεταξύ Καρπενησίου και Αθηνών μεγάλωσα, τα παιδιά μου εδώ ζουν. Αλλά χαλαρά. Αυτή τη στιγμή, η δικιά μου υποχρέωση είναι να υπηρετήσω τον λαό της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδος κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι τέλους».

Ο ίδιος, λοιπόν, κράτησε τις απαραίτητες «αποστάσεις», ωστόσο εύκολα διακρίνει κανείς πως σε αυτή την… φωτιά, υπάρχει «καπνός». Διαφορετικά, μια κατηγορηματική διάψευση της πιθανή του υποψηφιότητας, θα αρκούσε…

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi